gallery/angyalkertlogo
gallery/angyalkert
Cím: 5100 Jászberény, Jásztelki u. 22.     Telefon: +36 (30) 358 1923       Email: angyalkertnet@gmail.com

Tagintézmény-vezető

Személyes adatok: Kis Istvánné

Munkakör: Tagintézmény-vezető

Elérhetőség: kisistvanne@gmail.com

Végzettség:     - Óvónőképző Főiskola – 1980 Kecskemét 

                          -Diplomamegújító – 1990. Hajdúböszörmény

                          -Budapeti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem: 

                           Közoktatás vezető – 2000.

Szakmai tapasztalatok:   - 1984- 2014     Városi Óvodai Intézmény, Jászberény

                                             - 1973 – 1977    Városi Bölcsőde, Jászberény

Célom, hogy stabil, biztonságos, szeretetteljes, családias légkör alakuljon ki óvodánkban, a gyermekek nyugodt, élményekben gazdag, harmonikus fejlődése érdekében. A célom megteremtéséhez nélkülözhetetlen a jó kollegális viszony, a pozitív, ösztönző, támogatói légkör.

Fontosnak tartom, hogy a ránk bízott gyermekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Szeressék és tiszteljék embertársaikat, valamint a körülöttük lévő világot.

***

Napocska csoport:

 

Bódi Magdolna

Bódi Magdolnának hívnak, Nagykátán élek párommal és 9 éves kislányommal. 2014-ben szereztem meg az óvodapedagógusi diplomámat a Kecskeméti Óvónőképző Főiskolán. A diplomám megszerzése után Tápióbicskén a Tápióbicskei Gyermeklánc Óvodában kezdtem dolgozni. Itt 3 évig tevékenykedtem nagy létszámú, vegyes életkorú csoportban. Ez idő alatt csatlakoztam az OTP Bozsik - program fociprogramjához, valamint Grassroots önkéntes szervezői tanfolyamot is végeztem. A munkába állásom első percétől fogva fontosnak tartottam, hogy a gyermekek felé szeretetet, bizalmat, elfogadást árasszak, valamint feltétel nélküli bizalmat alakítsak ki.

Jelenleg itt a Jászberényi, Angyalkert Óvodában dolgozom a Napocska csoportban. Nagy öröm számomra, hogy egy nagyszerű csapat egyik tagja lehetek.

Szabadidőmben szeretünk a családommal kirándulni, közös főzéseket összehozni, lányommal lovagolni, tornázni.

***

Demeter Réka

Demeter Rékának hívnak, Jászapátin élek a szüleimmel és a jegyesemmel együtt. Gimnáziumi tanulmányaim után, a Kecskeméti Főiskolán végeztem először csecsemő és gyermeknevelő gondozóként, majd óvodapedagógusként. Főiskolai tanulmányaim során; drámapedagógiai és színházpedagógiai továbbképzésen is részt vettem, melyet a drámapedagógiai tehetségműhely vezetése közben, tudok hasznosítani. Középfokú, német nyelvismerettel rendelkezem.

Jászapátin, két évet dolgoztam, óvodapedagógusként, az Önálló Óvodai Intézmény, Margaréta Óvodában. Jelenlegi munkahelyem, a Jászberényi, Angyalkert Óvoda.

Szabadidőmben; szívesen kirándulok, állatkertbe, színházba, vagy moziba járok, a családommal és a párommal, valamint szívesen találkozok a barátnőimmel.

***

Dajka: Nagy Irén

 

Felhőcske csoport:

 

Szabó Mónika-óvodapedagógus

Szentmártonkátán élek a családommal, van egy  2éves kisfiam.

9. éve vagyok óvodapedagógus, tanulmányaimat a Szent István Egyetem Szarvasi Pedagógiai Karán végeztem. Kiemelt területeim a népi gyermekjátékok és a gyógytestnevelés volt.

Jelenleg a Kodolányi János Főiskola végzős hallgatója vagyok , közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga szakon.

A Felhőcske csoport óvodapedagógusaként tevékenykedem az óvodában.Nagyon jól érzem magam itt, remélem, hogy még nagyon sok boldog pillantunk lesz együtt.

***

Bata Pálné óvodapedagógus

1973 óta végzem ezt a csodálatos hivatást. Közel 40 éves munkaviszonyom alatt, igen sokszínű feladattal, újabbnál újabb kihívásokkal szembesültem, melyeket lelkesen, legjobb tudásom szerint végeztem. Örömmel tölt el, hogy nyugdíjasként részes lehetek egy nagyszerű óvoda szárnypróbálgatásainak.

A Felhőcske csoport óvodapedagógusaként, elsősorban az érzelmi biztonságot adó, szeretetteljes, nyugodt, családias óvodai élet biztosítására törekszem, melyben a gyermekek egyéni képességeiknek, ill. az életkoruk szerinti elvárásoknak megfelelően fejlődnek.

Pedagógiai munkámat közvetlen kollégáim segítségével, együttműködésével végzem, a kölcsönös figyelem, egymás véleményének, munkájának tiszteletben tartása, az egymás munkájára való építés, a megegyező hitvallás, hasonló elvárások, következetesség jegyében, így is biztosítva mindennapjaink gördülékenységét.

A szülőkkel való kapcsolattartás során, az információk pontos közvetítésére, tapintatos őszinte hangnemre törekszem, azon cél érdekében, hogy tudják, érezzék, gyermekeiket jó helyen, elfogadó szeretetteljes légkört biztosító nevelőre bízták, aki mindent elkövet testi, lelki jólétük biztosításáért, képességeik kibontakoztatása, fejlesztése érdekében. Bízom benne, hogy így kialakul, egy kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat és tisztelet egymás iránt.

***

Dajka: Nagy Gáborné Irénke

 

Csillag csoport:

 

Birkásné Holló Adrienn

Jászberényben születtem a hetvenes évek elején. Jászapátin éltem 21 évig szüleimmel, majd miután férjhez mentem, Jászberénybe költöztem.

1993-ban végeztem a szarvasi Brunszvik Teréz Óvóképző Főiskola nappali tagozatán. Pest megyében, Szentmártonkátán sikerült elhelyezkednem. 1993 őszén folytattam tanulmányaimat a bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskola tanítói szakán. Munka mellett szereztem meg második diplomámat. A falu mindkét óvodájában volt szerencsém dolgozni a több, mint nyolc év alatt. 1996. december 28-án megszületett Dorina nevű lányom. Sajnos a rossz buszközlekedés arra késztetett, hogy eljöjjek Szentmártonkátáról.

2002. január 1-től Jászapátin kezdtem dolgozni. Közel tíz évet tölthettem el közvetlen munkatársaimmal ugyanabban a csoportban.  Szentmártonkátán és Jászapátin is homogén életkorú csoportokban dolgozhattam.

2011. szeptember 1-jétől a jászberényi óvodákban folytattam hivatásomat. 18 év után sikerült helyben elhelyezkednem. Egy évet a Zengő Óvodában töltöttem. Az óvodai átszervezések után 2012 őszén a Sün Sámuel Óvodába kerültem. Az utóbbi öt évben vegyes  életkorú csoportokban tevékenykedhettem.

2016 őszétől pedig a város katolikus óvodájának Csillag csoportjában vagyok a gyerekek egyik óvodapedagógusa.

***

 

Misinkó Tímea

Misinkó Tímea vagyok, 24 éves. Jászberényben élek. 2015-ben szereztem diplomát a Kecskeméti Főiskola óvodapedagógus szakán, ahol tanulmányaim során köztársasági ösztöndíjban és tanulmányi ösztöndíjban részesültem. Ez alatt az 1 év alatt óvónői hivatásomat gyakoroltam a Jászberény Város Óvodai Intézmény egyik tagóvodájában. A néptáncnak és drámapedagógiának több mint 15 éve hódolok (aktív táncosa vagyok a Jászság Népi Együttesnek), ezért szeretnék mindkét területen tovább fejlődni, hogy tudásommal az óvodás gyermekek nevelését segítsem.

***

Dajka: Fodorné Borics Brigitta

 

Holdacska

 

Tóth-Bolyó Anita

Tóth Bolyó Anita vagyok. Férjezett és 2 gyermek boldog anyja. Felvidéki magyarként férjemmel, 2006-ban kerültünk Jászberénybe, azóta is itt élünk. Tanulmányaim alapján óvodapedagógus és tanítónői képesítésem van, melyeket Szlovákiában Losoncon és Nyitrán szereztem. 2017-ben sikeresen elvégeztem levelező tagozaton  a jászeberényi óvónőképzőt. Szakmai gyakorlatot először külföldön, Au Pair-ként szereztem, majd Jászberényben a Maci Alapítványi óvodában dolgoztam, mint óvodapedagógus. Az angyalkert óvodához 2017 tavaszán csatlakoztam.

***

 

 

 

 

Mogyorósi Katalin

Mogyorósi Katalin vagyok, szeptemberben kezdtem el óvónőként dolgozni az Angyalkert Óvodában. Jászberényi lakos vagyok, férjezett és két nagy gyermek édesanyja. A fiam 19 éves, a lányom 17.

1998-ban végeztem Szarvason a Brunszvik Teréz Óvóképző Főiskolán. 5 éve dolgozom óvónőként, Alattyánon kezdtem a pályafutásom, itt voltam gyakornok is. Ezt megelőzően 4 évet bölcsödében dolgoztam. Örömmel jöttem az Angyalkert óvodába dolgozni, hiszen én és a családom is hívő keresztény emberek vagyunk. Az óvodás gyerekeknek igyekezni fogok, az Istenbe vetett hitet és szeretetet átadni.

***

Dajka: Kisbódiné Fülöp Aida

***

Pedagógiai asszisztens: Budai Alíz

 

 

 

 

Dolgozóink

gallery/kissne
gallery/demeterreka
gallery/szabomonika
gallery/batapalne
gallery/birkásné ha
gallery/misinkotimea
gallery/magdi
gallery/anita
gallery/kata